Crochetnerd

Presentation

URL:    http://crochetnerd.bloggplatsen.se
Registrerad:    2010-06-08 11:21
Senast inloggad:    2014-08-16 22:20
Bloggtitel:    Crochetnerd
Förnamn:    Johanna
Efternamn:    Eriksson
Län:    Örebro län
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   

En 25 årig tjej som är en aning knasig och knäpp stundtals och som har sina egna konstiga idéer som ploppar upp. En tjej som älskar att sticka och virka och som lär sig mer och mer angående detta ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Lärde mig sticka i skolan och stickade mina första lovikka vantar i syslöjden i sjuan. Innan dess hade jag gjort några virkade lappar som jag trodde skulle sättas ihop till något som skulle utvecklas till en stor filt. Någon filt blev det dock inte då iallafall.


Intresset dök upp en vacker dag efter uppmuntran från min sambo, det var tydligen inte tantigt att kunna handarbeta, det var snarare coolt och eftersom alla någonsin vill vara coola fortsatte jag. Nu går det på rullande band och mycket lär det bli har jag iallafall planerat. Tro det eller ej men den där filten som jag ville göra för 10 år sedan, blev till slut en filt, fast med nya virkade lappar. Det gav mer smak och här sitter jag nu för det mesta med en virkning eller stickning i knäet framför tv:n och tittar väl mer på det jag har i händerna än det som går på TV. Men lyssnar gör jag iallafall vilket har gjort att jag till och med klarar av att gissa vad det är för produkt de gör reklam för. 


Men sån är jag, annorlunda och i mångas ögon knepig men det bjuder jag på, jag är ju trots allt en crochetnerd så vad kan man begära? :DSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se